Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Κορινθιακή Μεταφορική Δρομείς

 Μεταφορική για Κόρινθο, συγκέντρωση και ομαδική αποστολή φορτίων από Αθήνα Κόρινθο με τακτικά δρομολόγια. Συνδυασμένες μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Κόρινθο. Συγκέντρωση φορτίων και ομαδική αποστολή από Αθήνα προς Κορινθία.

Άμεσα και φθηνά μεταφορές εμπορευμάτων, Διανομές και μετακομίσεις από Αθήνα Αττική προς Κορινθία. Με τακτικά Δρομολόγια και χαμηλές τιμές οι μεταφορές σας γίνονται με ασφάλεια. Διαθέτουμε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Λυκαβηττού 1 στο Αιγάλεω για παράδοση και παραλαβή των εμπορευμάτων σας και στη συνέχεια τη φόρτωση και τη διανομή τους σε σχεδόν όλη την Κορινθία. Η μεταφορική Δρομείς λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.


Εμπορευματικές Μεταφορές Αθήνα Κόρινθος


Για εσένα που στέλνεις συχνά εμπορεύματα από Αθήνα Κόρινθο και αναζητάς συνεργάτη για εγγυημένες παραδόσεις σε χαμηλές τιμές η μεταφορική Δρομείς είναι η λύση. Είτε έχεις μικρό φορτίο είτε μεγάλο η αντιμετώπιση από τη μεταφορική μας θα είναι η ίδια. Σε θεωρούμε πελάτη ότι φορτίο κι αν έχεις.

Εμπορευματικές μεταφορές Αθήνα Κόρινθος

Μετακομίσεις Αθήνα Κόρινθος

Είτε έχετε ένα έπιπλο η φουλ μετακόμιση η μεταφορική Δρομείς Κορίνθου θα αναλάβει τη μεταφορά από το χώρο σας σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και τη μεταφορά και την εκφόρτωση σε οποιαδήποτε περιοχή της Κορίνθου.
Οι τιμές μας είναι από τις πιο ανταγωνιστικές και τα δρομολόγια μας τακτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου